Η ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ ΜΑΣΗ Coffeebrands συνέβη επειδή μοιραζόμαστε το ίδιο πάθος για μία μοναδική εμπειρία καφέ! Με αγάπη για τον ποιοτικό καφέ, το 2009, άνοιξε το πρώτο κατάστημα Coffeebrands. Μακριά από το εμπορικό κέντρο, σε μία εναλλακτική περιοχή της πόλης της Πάτρας, δημιουργήθηκε ο πρώτος χώρος συνάντησης των φανατικών του καφέ. Διάσημα brands καφέ, ημιεπαγγελματικός εξοπλισμός για παραγωγή καφέ στο σπίτι και το γραφείο, αλλά και η δυνατότητα να απολαύσουν premium καφέ και φρέσκα σνακ ενόσω έκαναν τις αγορές τους, εξέλιξαν το Coffeebrands σε πολλά περισσότερα από μία boutique καφέ.

Λίγοι μόνο μήνες λειτουργίας του πρώτου καταστήματος αρκούσαν ώστε οι λάτρεις του καφέ να αναδείξουν το Coffeebrands σε αγαπημένο προορισμό για καφέ, σνακ κι όχι μόνο! Οι coffee-lovers επισκέπτονται το δικό τους Coffeebrands για να απολαύσουν μία εμπειρία, που τους ταξιδεύει, σε ένα χώρο που νιώθουν σαν το σπίτι τους.

Πριν ακόμα γίνει ενός έτους το πρώτο κατάστημα Coffeebrands, είχε δημιουργηθεί και δεύτερο, το οποίο έγινε δεκτό με επίσης μεγάλο ενθουσιασμό.

Σήμερα με καταστήματα σε Ελλάδα, Κύπρο, Γερμανία, Σερβία, Dubai, Σαουδική Αραβία και με μία δυναμική εξέλιξης που υποστηρίζουν οι Coffeebrandisti σε κάθε γειτονιά του κόσμου, προσφέρουμε πολλά περισσότερα από ένα καφέ.

Megisto Blend

Ο Megisto, το signature blend των Coffeebrands, είναι αποτέλεσμα χρόνων αναζήτησης και διατίθεται αποκλειστικά στα καταστήματά μας.

Διαφορετικής προέλευσης και επεξεργασίας καρποί από όλα τα πλάτη του Ισημερινού συνδυάζονται ιδανικά ώστε να δημιουργήσουν το χαρμάνι Megisto.

Έχει πλούσιο σώμα, πλήρη, έντονη γεύση, αρώματα καρυδιού και εσπεριδοειδών και χαμηλή οξύτητα.

Διατίθεται σε espresso, φίλτρου, ελληνικό, στιγμιαίο και cold brew.

ΔΟΚΙΜΑΣΕ ΤΩΡΑ

Μπορείτε να απολαύσετε ένα ρόφημα Coffeebrands​
Μπορείτε να απολαύσετε ένα ρόφημα Coffeebrands​


ΣΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΣΤΟ ΧΩΡΟ ΣΑΣTAKEAWAY
Megisto Blend
Megisto Blend

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ